Get ready 1st Gath Tawau Bloggers

Sedar tak sedar, esok adalah hari yang dinanti-nantikan, perjumpaan pertama penulis-penulis blog yang berada di Tawau.  Segala yang dirancang berjalan dengan lancar dan Penggawa kita, Mr Alwis (wunabarakati.com) sesungguhnya telah menjalankan tugasnya dengan baik.

Baju yang ditempah dah pun siap, restoran kayu manis dah booking, penggawa pun dah get ready untuk memberi tutorial adsensenya dan nantikan sahaja beberapa kejutan yang akan berlaku semasa gath itu. Apa yang pasti, kesemua yang diplan sebagai perjumpaan santai ini, memberi satu detik permulaan yang bersejarah kepada bloggers dengan matlamat kita hanyalah untuk mengangkat imej bloggers Tawau yang special.

1ST GATH TAWAU BLOGGERS
LOKASI: RESTORAN KAYU MANIS
(Restoran ini mempunyai wireless untuk online)
YURAN MAKAN: RM10 SEORANG
PAKAIAN: T-SHIRT YANG BERSESUAIAN


Map ke Restoran Kayu Manis.

Barang yang perlu dibawa:

  • Alat tulis, buku nota,
  • Laptop (bagi yang ada),
  • Pen drive untuk templates percuma & plugin
  • Makanan sampingan (kalau ada yang nak bawa kek, silalah bawa :)

Note: Yuran makanan RM10 dikenakan bagi memudahkan pihak restoran menyediakan pakej makanan yang telah ditempah.

Related Posts with Thumbnails

Komen Rakan FB

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement

20 Responses to “Get ready 1st Gath Tawau Bloggers”

  1. angrianiworld

    Jun 27. 2008

    huahuahuahuahuahua
    bukan main lagi ko ya maya
    di mana ambik plan tu???
    konpius sis…
    ko gi jumpa pemaju ba zhong tu ka? :o
    hohohohohoho…

    Reply

    Maya reply on June 27th, 2008 12:29 PM:

    internet kan ada.. mudah ja dapat bah tu map

    Reply

  2. cikEyda

    Jun 27. 2008

    mungkin aku akan lewat sampai sebab aku keja sampai jam 5 esok..

    apa2 pun, ada jodoh jumpa juak kita 2..

    Reply

    Maya reply on June 27th, 2008 1:31 PM:

    Kira2 jam berapa tu eyda? Janganlah lewat betul ya.. karang kehabisan makanan oleh saiz XL. Hehehe

    Reply

    Alwis reply on June 27th, 2008 2:16 PM:

    Ahahahahha…aku ndak cakap ya!!!

    Reply

  3. sankai

    Jun 27. 2008

    waaa…bawak pendrive.???
    hehehehe..

    yalah..aku bawak portable la…
    pendrive aku xda….

    Reply

    Maya reply on June 27th, 2008 1:51 PM:

    watak sankai yg mau diprati esok ni, sebab dia akun dia Blogger Tawau Paling Seksi…

    Reply

  4. mus

    Jun 27. 2008

    kalau sempat gua pun mau join….

    Reply

  5. Maya

    Jun 27. 2008

    mus add My YM id puadede. we chat there about this gath.

    Reply

  6. sankai

    Jun 27. 2008

    kalu mau bincang bagus create conference di ym..
    leh kita crita ramai2..

    Reply

    Maya reply on June 27th, 2008 1:53 PM:

    tdk semua ada online bah sekarang ni sankai

    Reply

  7. friendly

    Jun 27. 2008

    :)

    Reply

    Maya reply on June 27th, 2008 2:05 PM:

    jam brapa ko mo ambil bajumu ni friendly?
    jangan lewat, nanti basi ni baju

    Reply

  8. friendly

    Jun 27. 2008

    heheheeee….. kejap lagi… nanti aku sms… :)

    Reply

  9. junaidi92

    Jun 27. 2008

    sori……
    aku takdapat pegi la…
    aku ada hal esok…
    penting sangat takleh delay lagi..
    SORI

    Reply

  10. junaidi92

    Jun 27. 2008

    sori…..
    aku tak dapat datang la… ada keja nak buat esok…
    SORI…….
    kalau dapat aku datangla, tapi aku rasa susah sikit…..

    Reply

  11. idiot_kidz

    Jun 27. 2008

    waaa.besok ya…ndak d sedar plaknya besok tu acara…kalo c eyda lambat kira kami lambat la juak ni..begeng kan..hahahaha

    Reply

    Maya reply on June 27th, 2008 5:38 PM:

    Kalau semua pakat datang lewat, kami juga mau pakat kasi “hadiah” sama orang tu, hehehehe…

    Reply

  12. Maya

    Jun 28. 2008

    Yang sudah conform akan datang ke gath ni ialah:

    1. Wunabarakati.com (Penggawa 1st gath)
    2. Puadede.com (of course me)
    3. Angrianiworld.com
    4. Angrianiworld.com partner
    5. Budihermawan.com
    6. Csankai.org
    7. Cintagila.blogspot.com
    8. Friendly81.blogspot.com
    9. Friendly81.blogspot.com partner
    10.Likearose.budihermawan.com Anne
    11.Likearose.budihermawan.com Eyda
    12.Likearose.budihermawan.com Sabrina

    Sekiranya ada lagi yang nak join, sila hubungi aku 0198119796

    Reply

  13. Aj

    Jun 30. 2008

    salam maya, wahhhhh begath segala ko ya skrg.. dr dulu gaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttthhhhhhhhhhh saja. kali ni blogger plak. jom plak masuk blog aku yg menyedihkan di http://www.thesutras.org

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge