Koleksi baju

Koleksi baju yang akan aku pamer di blog ini adalah koleksi terlama dalam almari bajuku… Maaf sekiranya ada baju-baju itu mempunyai persamaan warna mahupun coraknya. Untuk pengetahuan kalian, baju-baju ini sudah buruk, namun masih mempunyai value padaku kerana setiap satunya mempunyai kenangan yang terindah untuk dikenangkan.

Aku mohon maaf sekiranya raya ini aku tidak dapat memperagakan baju tersebut kerana baju-baju ini sudah begitu lama dan tidak muat lagi.  Tapi jangan terkejut kesemua baju-baju ini pernah kupakai.  Tak percaya?…

Selamat hari raya, maaf zahir & batin.

Koleksi baju puadede:-

Themes 1: SEODesign

Aku suka theme ini kerana blok2nya teratur, colour sedap2 mata,senang nak letak iklan atau pengumuman. Kepada yang mahu mencuba, silalah download.

Theme 2: Simplewhite

Theme ni aku guna sebab aku nak mencuba theme yang berkonsepkan megazine… rasanya tak lama aku pakai, sebab blog aku bukan magazine.

Theme 3: Kollane

Aku dulu suka theme yang ada block2, table jarang2 dan simple… aku tak pakai lama pun theme ni…

Theme 4 :Sodelicious 2

Yang ni aku pakai lama, berbulan jugalah… tapi memandangkan colournya terlalu pucat, aku pun tukar.

Theme 5 :

Theme 6 :

Theme 7 :

Theme 8 :

Hehe… puas?
Aku sebenarnya berasa puas bila dapat tukar theme, smacam tukar baju baru, kemas sedap jak mataku memandang… Bak kata orang, bila dapat barang baru, kita semakin bersemangat.  Ya.. inilah antara cara aku memotivasikan diri dalam berblog… Dapat tukar theme dan aku bersemangat untuk menguruskannya.

Related Posts with Thumbnails

Komen Rakan FB

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement

10 Responses to “Koleksi baju”

  1. angriani

    Oct 13. 2008

    shantek² pun baju maya…sis ndak sabar mau tgk maya pakai baju kurung…

    dtg umah sis pakai baju kurung pun okie bah…

    ni alamat sis ya:
    no. 10968, lorong 6/2
    taman megah jaya.

    bukan setakat berbincang..mau online pun boleh…cuma bawa kabel laaa…hehehehehe :d

    Reply

    Maya reply on October 14th, 2008 11:58 AM:

    Insyaallah, tiada aral melintang aku datang jua tu sis.

    Reply

  2. friendly

    Oct 14. 2008

    aisyeeeeehhh…. ni koleksi baju ka koleksi theme…. hehe…

    Reply

    Maya reply on October 14th, 2008 11:59 AM:

    koleksi baju si puadede bah tu

    Reply

  3. angriani

    Oct 14. 2008

    tukar theme lg ka maya?
    hehehehehehe
    ker tukar angin ;))

    Reply

  4. Maya

    Oct 15. 2008

    Mood suka tukar2 baju pulak lepas raya ni sis…

    Reply

  5. farockbukannamasebenar

    Oct 15. 2008

    mAntap.. MAya` macam mana mau buat tempahan nie..caya la ko.. klu cenggini.. bole suda ko jadi ARTIS TAWAU FM..masok TB

    Reply

  6. Adry Sabry

    Oct 16. 2008

    percaya .. percaya… hehehe

    Reply

  7. Maya

    Oct 16. 2008

    motif aku mo bg tau hobi aku suka tukar2 theme… tu baju cuma gimik semata2…
    hehehe…

    Reply

  8. angriani

    Oct 17. 2008

    salam…maya jgn lupa esok yaaaa

    sis tunggu di rumah…hehehehehhe

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge