Aku tak sabar cashout Nuffnang RM911.65

Baru berapa minggu lalu, earning Nuffnang aku RM411.65 tapi berkat usaha keras dengan teknik baru, Nuffnangku melonjak menjadi RM911.65. Memang berbaloi-baloi… Ya aku sudah tidak sabar cashout duit Nuffnang RM911.65 ini.

p/s: Entry ni ada kaitannya dengan post aku selepas ini

Related Posts with Thumbnails

Komen Rakan FB

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement

14 Responses to “Aku tak sabar cashout Nuffnang RM911.65”

  1. Gen2Merah

    Dec 06. 2010

    wah tahniah… ajar bah tips2 nak dapat pendapatn macam tu… aku punya nuffnang dari dulu sampai ke hari ini cuma 0.75 sen ja kasikna.. (“,)

    Reply

    Maya reply on December 6th, 2010 1:52 AM:

    hehe tahniah juga

    Reply

  2. sankai

    Dec 06. 2010

    sis, ajar aku teknik terbaru tu…hehehee

    Reply

    Maya reply on December 6th, 2010 1:51 AM:

    ya ya akan diajar.. berFB kita

    Reply

  3. Faezah

    Dec 06. 2010

    Wuina.. Hebat2!

    Reply

  4. budaini

    Dec 06. 2010

    uiiii….. ajar c rahman jak kah… ajar lah aku sekali bah…

    Reply

    Maya reply on December 6th, 2010 12:21 PM:

    bulibah diajar, bukan teknik hide n seek jua ni

    Reply

  5. octo

    Dec 06. 2010

    dashat.. macam mana sampai 900.. hits sehari berapa?

    Reply

  6. octo

    Dec 06. 2010

    hebat. tips maya.. sehari hitsnya brp

    Reply

    Maya reply on December 6th, 2010 7:09 PM:

    tak sampai 300

    Reply

  7. Mus

    Dec 06. 2010

    alang-alang, satu ribu bah…

    Reply

    Maya reply on December 6th, 2010 9:06 PM:

    tunggu naik satu ribu kunun ba ni…ahaha.
    aku tidak dedahkan di sini, i make it private to selected person to learn and practise it.

    Reply

  8. suichi

    Dec 07. 2010

    uina kak…. powernyaaa…
    ajar ba juga aku…boleh ka… huk huk…

    Reply

    Maya reply on December 7th, 2010 1:22 PM:

    hehe, bolehbah…
    ko saja yang tidak allert.

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge