1ST TAWAU BLOGGERS GATH

Sudah tiba masanya untuk bloggers Tawau berkumpul dan saling kenal mengenal antara satu sama lain. Tujuan gath ini hanyalah satu, memupuk budaya kita untuk kemajuan komuniti blog di Tawau. Di harap rakan-rakan sekalian dapat berbincang dan memberi maklumat mengenai perjumpaan kita di sini.

Berikut adalah senarai laman blog yang dikendalikan oleh orang Tawau:

  1. PUADEDE.COM
  2. BUDIHERMAWAN.COM
  3. CINTAGILA.BLOGSPOT.COM ROMZI.COM
  4. FRIENDLY81.BLOGSPOT.COM
  5. CSANKAI.ORG
  6. LIKEAROSE.BUDIHERMAWAN.COM
  7. ANGRIANIWORLD.COM
  8. WUNABARAKATI.BLOGSPOT.COM WUNABARAKATI.COM

Kepada yang belum tersenarai sila maklumkan kepada saya.

UPDATE: Penghulu (Mr. Allwis) telah menetapkan bahawa tarikh hari raya gathering ni ialah pada:-

Tarikh: 28 Jun 2008 (Sabtu)
Jam: 5.00 PM Hingga Selesai
Tempat: Restoran Kayu Manis Bazhong Tawau
Boleh bawa : Wife/Husband/Anak/GF/BF
Yuran: Belum Kompom


Harga :RM35 (T-shirt :RM20.00 Sulaman: RM15)
*Sila tambah RM5 utk cetakan laman web di bahagian depan baju
Saiz: S / M / L / XL
Tarikh tutup tempahan: 23 JUN 2008 (Isnin)
Untuk tempahan T-Shirt SMS Maya: 0198119796
Atau datang ke Tawau Net (Belakang Park Well Atas summer West Point)

Related Posts with Thumbnails

Komen Rakan FB

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement

191 Responses to “1ST TAWAU BLOGGERS GATH”

  1. aNgRiAni

    Jun 20. 2008

    aku mestilah mo cari saiz yang sesuai sebab…nanti kalau kesempitan…mcm nangka bungkus…nda mo bah…:((

    Reply

  2. Maya

    Jun 20. 2008

    Allwis, amacam kisah yuran tu? Kalau tidak pakai yuran bolehkah? Macam Budi cakap, order ramai2, makan ramai2, bayar ikut perut yang kenyanglah, masing2 bayar … hehe.

    Reply

  3. lilou

    Jun 20. 2008

    kalau aku lah….lambang cheetah tu aku bukak pastu letak puadede nya logo….yg tag kat collar tu bukak jgak….pastu cop logo puadede kat situ….baru cun….(sekadar cadangan sjak….)

    Reply

  4. Alwis

    Jun 20. 2008

    Tengkiuuuuuu…tengkiu….hampir ndak pi gathering”nasib Maya bagi ingat aku…

    Reply

  5. Budi

    Jun 21. 2008

    berapa sudah org yg confirm pigi gath ni.. sampai 500 org ka?

    Reply

  6. Maya

    Jun 21. 2008

    Sampai 1,000 sudah ni Budi. Aku takut tidak muat tu restoran ja. Hahaha

    Reply

  7. Alwis

    Jun 21. 2008

    Waaa..mo tempah satu restoran tu kaaaa

    Reply

  8. junaidi92

    Jun 22. 2008

    aku pun nak join la…
    bole tak?
    contact aku

    Reply

  9. Jebat

    Jun 22. 2008

    yuran berapa nie. . .lapar

    Reply

  10. Alwis

    Jun 22. 2008

    junaidi92
    aku pun nak join la…
    bole tak?
    contact aku

    Junaidi”
    BOLEH..ADA BLOG KAN..DAFTARLAH..KASI KOMPOM

    Jebat
    yuran berapa nie. . .lapar

    Jebat..first ni ndak da yuran dulu…ikut Budi dan Maya…order ikut suka perut..bayar suka poket..nanti gath lain..yuran akan dibincang time gath tu..tengkyu all…

    Reply

  11. junaidi92

    Jun 23. 2008

    aku ada banyak blog…
    paling popular junaidi-friendsterlayouts.blogspot.com
    paling terbaru junaidi-blog.blogspot.com
    yuran brapa?

    Reply

  12. Maya

    Jun 23. 2008

    Welcome junaidi92…

    Kehadiranmu amat dialu2alukan di sini. Pasal gath tu, tiada yuran, ikut sapa punya perut dia yang isi sendiri… tau juga kan bila dan di mana gath tu. Di sana nanti jangan malu2 kenalkan diri, sebab ramai yang mau kenal2an. Pasal nak tshirt gath ni, rasanya ko kelambatan sudah, tempahan sudah ditutup untuk baju tu.

    well.. see you there lah nanti ya!

    Reply

    junaidi92 reply on June 24th, 2008 3:36 PM:

    insyaallah kalau aku ada kesempatan aku datang k…

    Reply

  13. Maya

    Jun 23. 2008

    To Jebat my preng… ha kalau brani turunlah Tawau, kami dah siapkan senapang gajah untuk sambut ko ni… Hahaha

    Reply

  14. Budi

    Jun 24. 2008

    eh restoran tu nanti x perlu tempah meja ka?

    Reply

  15. friendly

    Jun 24. 2008

    baju aku dah siap ker… hehe… :)

    Reply

  16. Maya

    Jun 24. 2008

    Budi: restoran tu kejanya si Allwis, aku tukang makan ja pun.

    Friendly: Semua baju boleh diambil pada hari Jumaat.
    , kecuali si Budi, ambil hari Sabtu. Dia akan bermake-up di kedaiku… hahaha

    Aku ndak sabar sudah mau gath ni.

    Reply

  17. angriani

    Jun 24. 2008

    maya…nt kalau ko jln2 di kolej sis nie kan…warnanya lebih kurang dengan warna MPT…uinahhhh samaaa bah kalerrrnyaaaaa…=)) =)) =))

    Reply

    Maya reply on June 24th, 2008 2:04 PM:

    goyang goyang…

    Reply

    angriani reply on June 24th, 2008 2:05 PM:

    uiinaaahhhh…ada sudah bah diaaaa….
    goyang2 goyang kepala goyang =))

    Reply

    Maya reply on June 24th, 2008 2:07 PM:

    Tamila boys rulz… goyang goyang…

  18. farock

    Jun 24. 2008

    hehhe… aku mau joinz.. ba…
    kalau ndak pun.. aku mau

    Reply

  19. farock

    Jun 24. 2008

    alalal.. aku mau juga.. bah joinz…

    lambat bah kedapatan.. blog.. puadede nie….

    jadi.. jadi.. mcm mana ah.. PROSEDUR….
    teringat plak,.. aku zaman.. muda.. muda.. dlu…

    1st gathering MIRC di OTELZZZ emas…

    mau tukar-tukar adiah.. ka juga nie.. muehehe..

    Reply

    Maya reply on June 24th, 2008 4:38 PM:

    Informal gath bah ni, apa barang men tukar2 hadiah, nanti ada yang terima barang yg tidak2…

    Kalau nak join, datang ja bah hari tu farock, jan jak ko malu2 kunun…

    Tarikh: 28 Jun 2008 (Sabtu)
    Jam: 5.00 PM Hingga Selesai
    Tempat: Restoran Kayu Manis Bazhong Tawau
    Boleh bawa : Wife/Husband/Anak/GF/BF
    Makanan: Ko order makan ko lah yang bayar…

    Reply

  20. FAROCK

    Jun 25. 2008

    Oraitz….

    ya.. ya..
    hehehe.. thankz.. invite nya… bukan apanya maya`… dulu GATH MIRC di OTEL emas… dorang men tukar.. tukar adiah… siap ada.. chaterz terbaik ka apa tu..??
    soalanz lagi.. Klu Nak Beli baju.. GATH tu asi ka?? Biar la lambat Dpt.. janji.. ada… d pakek ari raya blan 9

    Reply

    Maya reply on June 25th, 2008 9:15 AM:

    Bah Farock, datang TawauNET bawa duit RM35, nanti aku rundinglah sama tukang sulam tu, dapat siap sebelum gath atau tidak. Jangan lupa sms dulu aku sblm pi kedai ya…

    Reply

    Alwis reply on June 27th, 2008 9:26 AM:

    Farock ni ada datang “x pi tempatmu !

    Reply

  21. Likearose

    Jun 25. 2008

    aik jadi yuran nya mcmn?

    Reply

  22. Budi

    Jun 25. 2008

    tiada yuran.. sendiri order.. sendiri bayar!

    Reply

  23. Likearose

    Jun 25. 2008

    ok setelah aku baca.. paham sd aku..

    makan bayar sendri.. ok ok !

    Reply

  24. junaidi92

    Jun 26. 2008

    kat mana retoran nie?
    tak tau plak aku..

    Reply

  25. Alwis

    Jun 26. 2008

    BUAH BINCANG BINCANG ……

    SELEPAS KITA 4 ORANG BINCANG DI BAWAH POKOK KAYU MANIS SIANG TADI (Puadede-Duet Angriani world*mat6-Dan AKU)
    KITA TELAH MEMETIK BUAH-BUAH PERBINCANGAN DI KAYU MANIS TERSEBUT YANG DIANTARANYA SEBAGAI BERIKUT :

    1ST GATH TINGGAL 2 HARI LAGI (28 HB )
    YURAN UNTUK SEORANG PESERTA ADALAH RM 10.00 SAHAJA.
    SILA BUAT PENGESAHAN/CONFIRM UNTUK MENGIRA BAJET DULANG OWNER KAYU MANIS.
    BAYARAN BOLEH DI BUAT KEPADA PUADEDE.COM SAMA ADA”SEKARANG’ESOK,ATAU TIME GATH ITU…TAPI PASTIKAN KOMPOMMM DATANG..NANTI DULANG TELEBIH ATAU KURANG……

    KERJASAMA BLOGGER AMAT DIHARAPKAN
    (Setiakawan’Telus”ENJOYY)
    ………………………….

    Reply

    friendly reply on June 27th, 2008 7:42 AM:

    ok gak tuh… :)

    Reply

  26. Alwis

    Jun 26. 2008

    KEPUTUSAN INI UNTUK MEMBOLEHKAN SEMUA MENIKMATI HIDANGAN DALAM SATU SATU MASA”KERANA’ JIKA MASING-MASING ORDER,Silap haribulan”TUKANG MASAK YANG BERASAP,”MELAYAN 20 orang serta 20 JENIS MENU DALAM MASA SERENTAK.”renung-rengkanlah……..”janganlah kayu manis jadi kayu masam”sebab orderan lambat datang” siapa mau tanggung !!

    Reply

  27. mus

    Jun 27. 2008

    sy pun nak join juga ni…boleh tunggu aku kah…
    jam berapa habisnya tu….tunggu ye.. eh he

    Reply

    Alwis reply on June 27th, 2008 2:26 PM:

    Datang,,jan x datang…start jam 5′sampai selesailaa tu,,ndak pasti jam brapa..tpi jangan datang jam 6 lebih,,

    Reply

  28. ropi

    Aug 03. 2008

    kutu pintar adalah kutu paling selamat & murah. Bayar sekali saja kita boleh dpt dr ratusan ribu hingga ke juta. Selamat kerana guna wang pos & kita urusan pembayaran sendiri. wang pos tak boleh tukar milik kerana kita yg tulis nama & ic. orang lain tak boleh tukar krn kita sendiri yg kena tukar kat pejabat pos. sila baca & kaji. tak faham boleh tanya. kutupintartrg.blogspot.com

    Reply

  29. shayma

    Sep 18. 2008

    aisey…..lambat aku jumpa blog nih…
    teringin juga mau tempah t-shirt tu…
    skrng ni aku dah beli 2 t-shirt web yg aku join…
    masih ada lagi ka??
    btw, aku ditawau juga…slmat kenalan blogger tawau

    Reply

  30. Zazem

    Dec 27. 2010

    gua tiada nama:D..http://buuntu.blogspot.com

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

Leave a Reply

CommentLuv badge